Privacy beleid

Belle Flair respecteert uw privacy. Toegang tot de registraties hebben uitsluitend die personen die hiertoe door Belle Flair zijn aangewezen binnen het kader van de hun opgedragen taken.

Belle Flair besteedt veel aandacht aan correcte vermeldingen op deze website, maar kan niettemin de juistheid daarvan niet garanderen. Belle Flair sluit iedere aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met gebruik van de website.

Belle Flair gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

- Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en jou van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
- Om het winkelen bij Belle Flair zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en nog beter aan jouw wensen voldoen.
- Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich afmelden via de link onderaan elke mailing.
- Als je bij Belle Flair een account aanmaakt bewaren wij jouw gegevens op een Secure Server. In jouw Belle Flair account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
- Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. 

 Belle Flair verkoopt uw gegevens niet

Tenzij u daarvoor uitdrukkelijk uw toestemming heeft verleend, zal Belle Flair aan derden ter beschikking stellen, behalve voor zover zij daartoe krachtens wettelijk voorschrift wordt genoodzaakt.

 Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Belle Flair

We garanderen dat de informatie die u verstrekt via onze website uitsluitend wordt gebruikt voor het verwerken van uw bestelling en om u op de hoogte te houden van Belle Flair en haar producten.
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. 

 

Belle Flair © 2017 | KvK 09082151