Over Belle Flair

Belleflair de leukste webshop

Beste bezoeker,
Wie zit er achter Belle Flair. Ik wil mij graag even voorstellen, ik ben Isabelle Berns en al meer dan 23 jaar werkzaam in de detailhandel. Ik run alweer ruim 23 jaar mijn eigen kapsalon, daarnaast verkocht ik ook nog accessoires. En daar waar het ondernemersbloed ging kriebelen heb ik dat sinds drie jaar uitgebreid in de vorm van een webshop. Ik ben altijd op zoek naar unieke fashion en woon/accessoires overgoten met een vleugje Ibiza.. Ik importeer zelf ook vanuit Spanje, waarmee ik de enige in Nederland ben met die collectie. Om naamsbekendheid te krijgen met mijn webshop ben ik met Belle Flair en route gegaan. Zo kan je mij vinden op verschillende Ibiza markten, fairs en evenementen, ook daar heb ik een steeds wisselende collectie bij me. Je kan ook bij Kadoshop 22 in Deurne en bij kapsalon Belle Hair in Doorwerth terecht voor de collectie van Belle Flair.

Daarnaast ben ik ook nog interieurstyliste, ik sta er altijd voor open om advies te komen geven als je er zelf niet meer uitkomt. 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste collectie volg Belle Flair dan op facebook, instagram of pinterest.

Hartelijke Groeten, Isabelle Berns

 

Met dank aan Heidi Gademan van Heididepeidi voor het maken van de foto tijdens de Giro d'Italia.

Belle Flair © 2018 | KvK 09082151