Over Belle Flair

Belleflair de leukste webshop

Beste bezoeker,


Wie zit er achter Belle Flair. Ik wil mij graag even voorstellen, ik ben Isabelle Berns en al meer dan 25 jaar werkzaam in de detailhandel. Ik run ruim 25 jaar mijn eigen kapsalon, daarnaast verkocht ik ook nog accessoires. En daar waar het ondernemersbloed ging kriebelen heb ik dat sinds 1994 uitgebreid in de vorm van een webshop. Ik ben altijd op zoek naar unieke fashion en woon/accessoires overgoten met een vleugje Ibiza.. Ik importeer zelf ook vanuit Spanje, waarmee ik de enige in Nederland ben met die collectie. Belle Flair gaat ook en route, zo kan je mij vinden op verschillende Ibiza markten, fairs en evenementen, ook daar heb ik een steeds wisselende collectie bij me. Je kan ook bij kapsalon Belle Hair in Doorwerth terecht voor de collectie van Belle Flair. 

De openingstijden van de kapsalon zijn; dinsdag, woensdag en vrijdag 9.00 tot 17.30 uur en op donderdag en zaterdag 9.00 tot 13.00 uur. Loop vrijblijvend daar een keertje binnen, koffie en thee staan daar altijd voor je klaar.

Daarnaast ben ik ook nog interieurstyliste, ik sta er altijd voor open om advies te komen geven als je er zelf niet meer uitkomt. 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste collectie volg Belle Flair dan op facebook, instagram of pinterest.

Lieve groetjes en hopelijk tot snel ergens in het land of zie ik jou in Doorwerth.....

Isabelle

 

 

Belle Flair © 2018 | KvK 09082151